Site MapAccessibilityContact Us

Call us at (855) 254-1164 to learn more about Enterprise

PushToTest - Open Source Test

Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Forum is locked
how to set global application URL in testnodes Forum is locked
(1 viewing) (1) Guest
Ask questions about integrating TestMaker into your environment, including running tests from continuous integration environments (Bamboo, Hudson, Cruise Control, SourceForge Enterprise, TeamForge)
Go to bottomPage: 12
TOPIC: how to set global application URL in testnodes
*
#484
Re: how to set global application URL in testnodes 3 Years, 4 Months ago Karma: 0
Hi Eshita,

Eshita wrote:
Click on the copy All tab available in the TestMaker Log Output, paste it in a notepad. Attached the log here.

attached all log ouputs in one file after newly starting the test node and TestMaker. As described before the URL is available and is answering but I don\'t know if that is the right one to use.

Thank you in advance!


This attachment is hidden for guests. Please login or register to see it.

Yours,
Jogi
jogi
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male warpjogi@mac.com Location: Germany Birthday: 12/22
Last Edit: 2011/05/11 00:46 By jogi.Reason: attachment missing?
The topic has been locked.
 
#487
Re: how to set global application URL in testnodes 3 Years, 4 Months ago Karma: 0
BTW: I have installed on the Mac TestMaker complete and re-used the local TestNode URL and it works fine. I think it is a problem which URL needs to be set in the scenario.

Yours,
Jogi
jogi
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male warpjogi@mac.com Location: Germany Birthday: 12/22
The topic has been locked.
 
#488
Re: how to set global application URL in testnodes 3 Years, 4 Months ago Karma: 3
It looks like there is some problem with your url developers-imac.local:8080/TestNetwork/ws/TestNode which is showing UnknownHostException.

I recommend you to change the url to localhost:8080/TestNetwork/ws/TestNode

After changing this, run it again and attach the error log.

Thanks,
Eshita.
Eshita
Gold Boarder
Posts: 194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The topic has been locked.
 
Go to topPage: 12